offertes

Offertes

Binnen no-time een offerte o.b.v. een goed onderbouwde calculatie.

Lees meer...

facturen

Facturen

Nooit meer een factuur typen.
Facturen worden automatisch aangemaakt.

 Lees meer...

inkoop

Inkoop

Bonnen en inkoopfacturen verwerken.
...en rechtstreeks bestellen bij je leverancier.

Lees meer...

calculeren

Calculeren

Eenvoudig en snel een professionele calculatie opstellen, van compact tot zeer uitgebreid.

Lees meer...

mjop

MJOP

Binnen een handomdraai een compleet meerjarenonderhoudsplan op maat!

Lees meer...

projecten

Projectadministratie

Grip op lopende projecten.
Meer inzicht, meer resultaat!

Lees meer...

uren

Uren

Plan en boek je uren!
Overzicht in je personele planning.

Lees meer...

Wil je ervaren of IntriSys ook voor jou werkt? Probeer het nu 1 maand gratis.

Offertes

offertesMet IntriSys maak je binnen no-time een offerte op basis van een goed onderbouwde calculatie. En met de juiste tekst in je eigen huisstijl staat de offerte direct klaar om naar de klant te versturen.

De offerte die je vanuit IntriSys mailt kan de klant de opdracht met één muisklik bevestigen. Je krijgt direct bericht zodra de klant dit doet en de orderbevestiging wordt automatisch ook naar de klant gestuurd. Handig voor zowel jou als jouw klanten!

Calculeren

calculerenEenvoudig en snel een professionele calculatie opstellen, van compact tot zeer uitgebreid. Op basis van logische keuzes worden gegevens verwerkt. Je maakt slechts keuzes en je hoeft helemaal niets te typen. Allerlei systemen en materialen zijn voorgeprogrammeerd en je hebt de vrijheid deze zelf aan te passen, uit te breiden of nieuwe producten toe te voegen. Automatisch wordt de prijsberekening voor je gemaakt inclusief de juiste BTW-berekeningen.

Artikelbestanden
Artikelbestanden van je leverancier zijn eenvoudig te importeren in IntriSys. Je kunt zelfs je eigen kortingsgroepen toewijzen. Zo calculeer je altijd met de juiste prijzen!

Doe je zaken met één van onderstaande groothandelaren, dan wordt het artikelbestand door IntriSys jaarlijks geüpdate, daar hoef je niets voor te doen!

  • Simonis Verf
  • Olijslager
  • Bevela
  • Plug
  • VVBHUSAN
  • Claasen Coatings

Facturen

facturenNooit meer een factuur zelf typen! Een factuur in IntriSys is gekoppeld aan de offerte waardoor de facturen automatisch worden aangemaakt. Snel en foutloos. Je kunt met één muisklik de factuur direct naar je klant mailen.

Ook de omzetbelastingaangifte is zo gebeurd. In de overzichten staan alle benodigde gegevens klaar om te worden doorgestuurd voor de (kwartaal)aangifte.

Inkoop

inkoopMet de de inkoopmodule heb je binnen no-time al je zaken op orde. Je verwerkt eenvoudig je bonnen en inkoopfacturen en je hebt direct een duidelijk overzicht van de ingekochte materialen. Ook zie je welke investeringen je hebt gedaan. Meerdere  inkoopfacturen ineens betalen? Dat kan heel eenvoudig door ze samen te voegen tot een betaalbestand (SEPA) en te importeren ofwel over te zetten naar internet bankieren.

Ook de omzetbelastingaangifte is zo gebeurd. In de overzichten staan alle benodigde gegevens klaar om te worden doorgestuurd voor de (kwartaal)aangifte.

Bestellen
Vanuit IntriSys bestel je rechtstreeks materialen bij je leverancier. De bestelling wordt automatisch gegenereerd op basis van een calculatie en/of orderbon. De bestelling staat al voor je klaar met de juiste hoeveelheden, je hoeft dus niets meer te typen... De bestelling wordt rechtstreeks (per mail) verstuurd naar de vestiging van je leverancier en je krijgt de spullen geleverd op de plaats en tijdstip zoals je het zelf aangeeft.

Meerjaren Onderhoudsplan (MJOP)

mjopBinnen IntriSys maak je binnen een handomdraai een complete meerjaren onderhoudsbegroting of –contract. Je bepaalt zelf welke werkzaamheden in het MJOP worden meegenomen en wat de looptijd van het meerjaren onderhoudsplan is. Automatisch wordt berekend in welke jaren de werkzaamheden herhaald moeten worden. Zo maak je voor je klanten altijd een MJOP op maat!

MJOP – abonnementen
Een uitbreiding op de module MJOP is een meerjarenonderhoudsplan als abonnementsvorm. Zo geef je in één oogopslag de te verwachten kosten voor onderhoud en/of vervanging inzichtelijk in de vorm van vaste maand- of jaarbedragen, al dan niet met een apart aan te bieden basisbeurt in het eerste jaar. Wel zo makkelijk voor jou als voor je klant!

Projectadministratie

projectenMet de module projectadministratie heb je grip op lopende projecten. Je kunt facturen en projectinkopen toewijzen aan een project, zo zie je in één oogopslag hoe je projecten er voor staan en waar je moet bijsturen. Binnen IntriSys is alles op elkaar aangesloten en de boekingen worden automatisch verwerkt. Dit scheelt je veel uitzoekwerk en administratieve rompslomp!

Uren

urenMet de module planning heb je overzicht in je personele planning. In één oogopslag zie je per medewerker de geboekte uren, de te boeken uren, de uren per werkzaamheid, de uren per project, etc. Naast medewerkers kun je ook inhuurkrachten en onderaannemers boeken of plannen.

Wil je ervaren of IntriSys ook voor jou werkt? Probeer het nu 1 maand gratis.