schilder

Schilder

Maak je verfsystemen en bijbehorende producten snel inzichtelijk voor je klant.

Lees meer

glaszetter

Glaszetter

Berekenen en bestellen van glas
en factureren in 1 handeling.

Lees meer

Stukadoor

Stukadoor

Jouw standaard m2 prijs snel uitgerekend en opgebouwd in een professionele offerte.

Lees meer

Plafond- en wandmonteur

Plafond- en wandmonteur

Alle metalstud wanden en systeemplafonds eenvoudig te kiezen.

Lees meer

Klusser

Klusser

 

Maak voor je klant inzichtelijk wat je
allemaal kunt bieden!
 

Lees meer

Wil je ervaren of IntriSys ook voor jou werkt? Probeer het nu 2 maanden gratis.

Schilder

schilder
Calculaties, offertes en facturen maken.
IntriSys is meer dan een calculatieprogramma voor de schilder. Met IntriSys maak je eenvoudig offertes met een goed onderbouwde calculatie en een paar muisklikken verder staat de factuur klaar om verstuurd te worden.

Goed onderbouwde calculatie.
IntriSys is een workflow systeem, dit betekent dat op basis van logische keuzes de juiste stappen worden genomen en de juiste gegevens worden ingevoerd. Automatisch wordt er een prijsberekening voor je gemaakt, in combinatie met de juiste systemen. Je maakt dus binnen no-time een offerte op basis van een goed onderbouwde calculatie en je kunt deze direct naar je klant versturen. Als je de offerte vanuit IntriSys mailt, dan kan jouw klant de opdracht met één muisklik bevestigen.

Glaszetter

Glaszetter

 

Berekenen van het glas zetten

Met onze software kun je als vakkundig glaszetter eenvoudig het zetten van glas berekenen. Je maakt met IntriSys snel een offerte voor het plaatsen van een ruit, inclusief de glaslatten en eventuele ventilatieroosters. Een groot of klein project, het maakt niet uit, alle glassoorten en plaatsingsmogelijkheden zijn in IntriSys aanwezig.

Van glas berekenen tot bevestigingsmaterialen.
Met IntriSys maak je eenvoudig een begroting en het programma zet al je keuzes in de juiste tekst op papier. Want als je rekent in vierkante meters, dan wil je ook de glassoort vermelden en de wijze waarop deze wordt gezet. Ook kun je direct de montagewijze, de soorten glaslatten, het kitwerk e.d. bepalen. IntriSys rekent alles automatisch uit en zet het in begrijpelijke taal in de offerte. Zodra de klant opdracht geeft dan bestel je met een paar muisklikken zowel het glas als de benodigde bevestigingsmaterialen automatisch bij je leverancier.

Stukadoor

Speciaal voor de stukadoor

 

De totale oplossing voor het stukadoorsbedrijf
Voor de stukadoor hebben wij een totaaloplossing om snel en adequaat stucwerk, sierpleister en spuitwerk op alle moeilijke ondergronden te kunnen berekenen. Je maakt met IntriSys snel een duidelijke offerte, waardoor je klant direct begrijpt welke werkzaamheden door jou zijn aangeboden. Wanneer je een order van de klant krijgt kun je automatisch de juiste hoeveelheden mortel bestellen omdat deze automatisch wordt berekend.

Speciaal voor de stukadoor gemaakt
Alle producten zijn in ons systeem aanwezig, evenals alle mogelijke ondergronden, soorten bewerkingen en voorbehandelingsmethoden. Je kiest eenvoudig de juiste bewerkingen en IntriSys doet de rest. Zo kun je binnen een paar minuten een geheel project berekenen en offreren.

Plafond- en wand monteur

Plafond- en wandmonteur

 

Waarom is IntriSys voor het plafond- en wandmontage bedrijf geschikt?
Als vakkundig plafond- en wandmontagebedrijf wil je met je werk bezig zijn en alle bijkomende administratieve handelingen beperken tot een minimum, juist daarom past IntriSys bij jou! In IntriSys reken je snel systeemplafonds en montagewanden uit.

Systeemwanden berekenen?
Metal Stud wanden inclusief kozijnen, deuren en raamelementen berekenen? Dat kan nu in een handomdraai, want binnen IntriSys zijn alle mogelijke soorten plafond- en afbouwmaterialen aanwezig. Je rekent snel het project uit en je hebt binnen een paar muisklikken een duidelijke offerte naar je klant.

Klusser

Klusser

 

Bereken snel je klus.
Als professioneel klussenbedrijf wil je een gedegen offerte kunnen maken met een goed onderbouwde calculatie. Met IntriSys kan dat. Stapsgewijs doorloop je het programma, zo reken je eenvoudig en snel bouwkundige werkzaamheden uit en een paar muisklikken verder is de offerte klaar. Binnen no-time heeft je klant jouw professionele offerte per mail ontvangen.

Calculeren, offertes maken en factureren.
Omdat alle gegevens al zijn ingevoerd staat de factuur eveneens klaar om te worden verstuurd. Kortom, je straalt professionaliteit uit, je bespaart tijd, je scoort beter en je betaling is sneller binnen.